Contact

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/eqeep_543/public/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 16
Start de IFS Cloud readiness Assessment hier
Schrijf je in

Zo werkt onze IFS Cloud readiness Assessment

Wil jij weten welke aanvullende modules we verwachten voor jouw organisatie nodig te hebben, hoe de financiële kosten voor jouw organisatie eruit zullen zien en hoeveel tijd en moeite de upgrade naar IFS Cloud van je medewerkers zal vragen?

En ben je benieuwd welke voordelen van een upgrade naar IFS Cloud specifiek voor jouw organisatie te behalen zijn?

Meld je dan aan voor de IFS Cloud readiness assessment.
Aanmelden
Bevestiging van deelname
2
Readiness Assessment
3
Een digitale analyse
4

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in als je geïnteresseerd bent in een IFS Cloud readiness Assessment.

Bevestiging van deelname

We plannen een gesprek om te bepalen of je in aanmerking komt voor het Assessment. Als je in aanmerking komt, plannen we jouw IFS Cloud readiness Assessment en gaan we van start.

Readiness Assessment

Tijdens de assessment stellen we vast welke aanvullende modules we verwachten nodig te hebben, hoe de financiële kosten voor jouw organisatie eruit zullen zien en hoeveel tijd en moeite de upgrade naar IFS Cloud van je medewerkers zal vragen.

Daarnaast tonen we de voordelen van een upgrade naar IFS Cloud specifiek voor jouw organisatie.

Een digitale analyse

Onze readiness assessment biedt je een digitale analyse die laat zien wat de upgrade naar IFS Cloud van jouw organisatie vraagt en welke voordelen het jouw organisatie zal opleveren.

Go live

The purpose of the Go-Live Phase is to make the cut-over to the new system as smooth as possible. As the defined go-live criteria are met, a handover to the support organization takes place. Once all sites are up and running, project closing procedures commence. Eqeep is always available for support.

Phase 5 consists of:

  • Cut-over and go-live are performed with end-users supported.
  • Evaluate and close project, hand over solution to governance organization.
  • Eqeep will always remain available for any additional support.

Waarom upgraden naar IFS Cloud
en alle voordelen die Eqeep je kan bieden.

Bij Eqeep vinden we dat een succesvolle software-upgrade niet alleen gaat over de kwaliteit van het product. Het gaat er ook om hoe het systeem opgeleverd wordt.

Een van de eerste stappen voorafgaand aan de upgrade naar IFS Cloud is het identificeren van de voordelen die je uit IFS Cloud wil halen. Enkele voordelen van IFS Cloud zijn:

- Evergreen
- Verbeterde prestaties
- Up-to-date en veilig

Met de ruime kennis en ervaring die Eqeep heeft met het upgraden naar IFS Cloud zorgt Eqeep ervoor dat: 
Complexiteit, kosten en risico's vermindert
Je oplossing met diepgaande
industrie- en IFS-kennis onderhoud
Best practices voor de oplossing leveren en beheren

Waarom je zou moeten upgraden naar IFS Cloud

IFS Cloud is een platform dat hoogwaardige oplossingen biedt voor Service Management, Enterprise Resource Planning en Enterprise Asset Management. IFS Cloud is ontworpen om te voldoen aan de eisen van jouw organisatie en de markt waarin je opereert. Het biedt het volledige scala aan IFS-mogelijkheden vanuit één platform, met oplossingen die zijn afgestemd op jouw branche en functionele behoeften.

Als je overtuigd bent om te upgraden naar IFS Cloud, dan ben je bij Eqeep aan het juiste adres. Het personeel van Eqeep heeft namelijk uitgebreide kennis en ervaring met het upgraden naar IFS Cloud. We zijn er trots op dat we de eerste upgrade naar IFS Cloud in de Benelux succesvol hebben afgerond binnen vijf maanden en binnen het budget voor een van onze klanten.
Centric chooses Eqeep and IFS Cloud to unify and streamline operations

Centric kiest voor Eqeep en IFS Cloud om activiteiten te verenigen en te stroomlijnen

Eqeep gaat, in samenwerking met softwarepartner IFS, samen met Centric aan de slag om de organisaties te helpen bij de digitale transitie en de vereniging van haar IT-omgeving in alle units.
crosschevron-downchevron-right
nl_NLNederlands